Portariuc: Vrem să creăm o comunitate virtuală pentru tinerii botoşăneni care sunt peste tot în lume

primarul ovidiu portariucPrimăria Botoşani are în lucru un proiect care vizează crearea unei comunităţi virtuale pentru tinerii plecaţi în străinătate, la studii sau muncă. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că deja există o bază de date adunată şi că se doreşte, prin această iniţiativă, păstrarea unor legături cu tinerii din Botoşani, în special cu cei plecaţi în afară pentru studii.

Avem în lucru un proiect cu toţi elevii noştri deosebiţi sau tineri din Botoşani, plecaţi în afară, o comunitate virtuală, o comunitate on-line prin care să putem ţine legătura, chiar dacă ei sunt la distanţă. Pentru că oricât de departe ar pleca, fie că pleacă în Statele Unite, fie că pleacă în altă ţară, important este că rădăcinile vor fi tot aici, nu vor uita niciodată că aici au crescut, s-au format, că aici au părinţi, familie, toate amintirile şi vrem să creăm această comunitate virtuală să fim aproape de toţi cei care sunt botoşăneni, dar sunt peste tot în lume”, a menţionat Portariuc.

 

2 thoughts on “Portariuc: Vrem să creăm o comunitate virtuală pentru tinerii botoşăneni care sunt peste tot în lume

  1. Bravo d-le Portariuc. Intr-un comentariu on-line pe marginea unui subiect dedicat specialistilor adusi din strainatate, transmisesem mai demult Primariei sugestia unei platforme on-line pentru romanii din diaspora, aratand ca impresiile si experienta castigate de botosanenii nostri in lumea larga ne-ar putea fi de mare folos aici la Botoasani. Prin aceasta, Primaria Botosani pune o piatra de temelie la legatura directa a judetului cu strainatatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *