Inspectorul adjunct al ISJ, Otilia Luca: Nu am primit nici acum atributii

Otilia LucaInspectorul adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean, Otilia Luca, nu a primit nici la aceasta data atributii, desi au trecut 19 zile de la numire. Otilia Luca a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca nu stie nici la aceasta data care sunt atributiile sale in ISJ.

Nu mi- am primit lista de atributii, nu am fisa postului in acest moment. Am primit doua comisii in subordinea  si ma ocup doar de documentele pe care am decizii.  Am intrebat-o pe doamna Hunca si mi s-a raspuns ca voi primi fisa de atributii”, a spus Otilia Luca.

Fostul inspector general adjunct, viceprimarul Catalina Lupascu, a completat-o pe Otilia Luca si a declarat ca si ea a fost in situatia acesteia.

Si eu am trecut prin aceasta etapa, etapa pe care am rezolvat-o transmitandu-I in scris doamnei Hunca obligativitatea pe care o are si ca anexa la contractual de munca exista si fisa postului. Imi doresc ca in urma acestei conferinte  sa realizeze fisa postului pentru inspectorul general adjunct”, a spus Catalina Lupascu.

5 thoughts on “Inspectorul adjunct al ISJ, Otilia Luca: Nu am primit nici acum atributii

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Sora lu soptica are un singur merit si competenta: E sora de deputat .

  2. Traiasca si tovarasa vicepresedinte la judet Hunca care urmeaza neabatut directivele partidului. Vom munci si vom lupta, tara o vom apara! ( aplauze prelungi)

  3. Hai ca esti penibil. Ce treaba buna a facut? Unde? La Cristinesti unde si-a promovat sluga in functie? Sau unde? Elevi cu rezultate?? Cine?? Unde ??? Cand??? Nu mai faceti afirmatii gratuite. Doamna este o vanatoare de functii si, mai ales, de bani. La Cristinesti sunt acum peste 10 cadre care lucreaza la negru. Adica au note sub 5 la titularizare sau nu au note. Toate aceste cadre au predat incepand cu 16 septembrie. Toate au venit recomandate de doamna. Si, tot dupa reteta ei se impune promovarea acestor loaze in cadrul examenului organizat in scoala si unde li se vor comunica cu o zi inainte subiectele. Chiar… DNA, ANTICORUPTIA, …etc dorm toti??? Toti acesti specialisti in educatie trimisi de minunata doamna au venit , tin orele si colegii sunt obligati sa semneze in condica in locul lor. Curtea de conturi doarme si ea. Cand acum poate declansa un control sa vada in baza a ce intra la clasa peste 10 cadre care inca nu au dreptul acesta? Curat-murdar. Cine sa se sesizeze??? Nimeni. Toti slujbasii s-ar parea ca se ploconesc inaintea maretei doamne. Evaziune fiscala, munca la negru, …etc nu conteaza. Asteptam concursul masluit de saptamana viitoare care ii va promova pe toti acesti … profesori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *