Şoferiţa imprudentă, care a blocat o stradă, sancţionată de poliţişti

soferita imprudentaŞoferiţa care a dus la disperare mai mulţi participanţi la trafic, miercuri dimineaţă, în zona Şcolii 13 Botoşani, a fost depistată de poliţişti şi sancţionată cu amendă contravenţională. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

În urma apariţiei în mai multe publicaţii on-line, în ziua de 18 septembrie, a unui material de presă conţinând sesizări ale cetăţenilor privind blocarea traficului rutier, în dimineaţa aceleeaşi zile, pe Aleea Curcubeului din municipiul Botoşani, de către o conducătoare auto, vă informăm următoarele: Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie botoşani a dispus măsuri de identificare a conducătoarei auto şi verificare a aspectelor semnalate în presă.

Poliţiştii rutieri au identificat-o pe Mihaela F.  de 31 ani, din municipiul Botoşani, stabilindu-se că în dimineaţa zilei de 18 septembrie 2013, aceasta a condus autovehiculul marca Volkswagen pe Aleea Curcubeului din municipiul Botoşani, arteră pe care, pe sensul său de deplasare, accesul era interzis„, se arată în comunicat.

Faţă de conducătoarea auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum total de 320 lei, cu aplicarea sancţiunii complementare a 4 puncte de penalizare.

O soferita i-a dus la disperare pe participantii la trafic, in zona Scolii 13. Vezi ce a facut!

 

3 thoughts on “Şoferiţa imprudentă, care a blocat o stradă, sancţionată de poliţişti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *