Botoşaniul şi Suceava vor să construiască un stadion comun

stadion emil alexandrescuBotoşaniul şi Suceava au în vedere construcţia şi a unui stadion comun. Arena ar putea să fie construită la jumătatea distanţei dintre municipiile Botoşani şi Suceava, iar discuţiile au fost deja purtate.

„Ne gandim la aceasta varianta! O arena de 25.000-30.000 de locuri ar fi ceva extraodinar pentru ambele municipii. Mai ales langa aeroport! Am reusi in acest fel sa aducem spectatori din mai multe zone, Botosani, Suceva, chiar Neamt! Vom analiza costurile si amplasamentul”, a spus Portariuc, după discuţia de miercuri cu autorităţile din Suceava.

La rândul său, Catalin Nechifor CJ Suceava, susţine o astfel de investiţie.

Poate gandim un stadion comun! De ce nu? Un stadion care sa fie undeva la mijloc. Nu mai face nimeni stadion in centrul targului! Sa joace si FC Botosani si poate in viitor Rapid CFR Suceava, undeva la 20 -30 de kilometri de ambele municipii!„, a afirmat Nechifor.

8 thoughts on “Botoşaniul şi Suceava vor să construiască un stadion comun

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Botosani-Salcea aprox. 30km
    Suceava-Salcea aprox. 10km
    Probabil pe acest principiu se vor ”toca” toate fondurile care eventual vor fi alocate la ”comun” celor doua judete. ”Felicitari” primarului vasal Potariuc.

  2. Vad o multime de proiecte.. Stadion mare comun, tren de mare viteza intre cele 2 mari orase ….
    DAR UN DRUM DECENT INTRE CELE 2 ORASE AVETI DE GAND SA FACETI ? 🙁

  3. STADION!!!! Asta-i lipseste chelului,tichia de margaritar!! Nu drumul intre Suceava si Botosani ci stadionul trebuie facut,conform politicienilor responsabili!! Sa-l mai alegeti pe alde Portariuc dragi concetateni,ca are foarte multe idei „dastepte”!

  4. Proiecte comune care se desfasoara in judetul Suceava?….Adik eu nu inteleg ce va avea de castigat Botosani-ul?….vreti centura pentru Suceava? centru intermodal pentru Suceava?…….de ce nu se fac proiecte care sa dezvolte legatira Botosani-ului cu judetul sau sau cu orase mai mari precum Iasul?…..Suceava a mai pacalit financiar Botosani-ul in istorie

  5. Din punct de vedere sportiv d-le primar ai gandirea unui chibit de slaba factura.Ce echipa de la Botosani chiar si de prima liga iar convenii sa faca 2-3 antrenamente la aceasta distanta,transport,cazare,masa.Ce suporteri din Botosani vor avea fonduri pentru deplasare cand pe plan local un bilet are valoare de 50 lei?Domnilor cred ca aveti nevoie de asistenta de specialitate inainte de a gresi capital.

  6. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Adik Botosanenii sa cofinanteze construirea unui stadion in Jud. Suceava? cand Botosani-ul are echipa in A si Suceva nu?….astia vor sa fie schimbati la alegeri?

  7. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Adica cum? Botosanenii sa plateasca la constructia unui stadion in judetul Suceva? nu mai bine il fac in Botosani?….noi trebuie sa dam bani Sucevei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *