Transport gratuit cu tramvaiul, sâmbătă, în Săptămâna mobilităţii europene

tramvai defectInstituția Primarului municipiului Botoşani aduce la cunoștința opiniei publice faptul că în acest an, la fel ca și în anii precedenți, Executivul Local s-a implicat în evenimentul cu acoperire europeană “Săptămâna mobilităţii europene”.

Aflat la cea de-a douăsprezecea ediție și având deviza “Pentru o calitate a aerului mai bună este rândul tău să acționezi”, în cadrul acestuia autoritățile locale și-au propus să promoveze soluțiile de transport durabil, conștientizând populația de efectele poluării produse de autovehicule asupra sănătății umane și asupra calității mediului urban.

În acest sens,  joi, a  avut loc un tur simbolic cu biciclete, cu plecare la ora 11:00 din fața Colegiului Național A. T. Laurian, și sosire la ora 11:30 în fața Primăriei

Pe această cale informăm cetățenii municipiului Botoşani de faptul că în ziua de sâmbătă, 21 septembrie, în intervalul orar 13:00 – 22:00, serviciul de transport public de persoane cu tramvaiul asigurat de către Eltrans va fi oferit în mod gratuit.

Sursa: comunicat Primăria Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *