Vezi ce metodă inedită va fi pusă în practică la Spitalul Judeţean pentru a stopa „atenţiile” către personalul medical!

spitalul judetean mavromati BotosaniConducerea Consiliului Judeţean a găsit o metodă inedită pentru a limita „atenţiile” pe care le dau pacienţii cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean. Preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, i-a cerut managerului Viorel Iliuţă ca pe toate uşile şi geamurile de la intrarea în unitate să fie pusă informaţia: „În această unitate nu se primesc atenţii!. Asta după ce la urechile şefului CJ au apărut mai multe informaţii precum că mulţi angajaţi ai sistemului condiţionează actul medical.

Am discutat şi cu managerul spitalului, discutam şi cu domnul secretar de stat Raed Arafat, că este foarte greu să desfiinţăm aceste practici, dar măcar să limităm acest lucru. Am cerut să se pună în spital, pe toate geamurile, uşile: Aici nu se primesc atenţii!. Trebuie să încercăm să sensibilizăm lucrul acesta. Şi modul de abordare trebuie să fie altfel„, a spus Florin Ţurcanu.

Cadrele medicale care pretind “atentii” de la pacienti, in vizorul conducerii Spitalului Judetean

Ţurcanu îşi trimite oameni sub acoperire la Spitalul Judeţean. Vezi motivul!

2 thoughts on “Vezi ce metodă inedită va fi pusă în practică la Spitalul Judeţean pentru a stopa „atenţiile” către personalul medical!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    De parca pana la lipirea afiselor spaga era legala! Sunteti de-un penibil…. Asta e ca si aia cu deodorantele impotriva mirosurilor! Asa ceva, numai Iliuta putea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *