Administratorul judeţului a primit atribuţii suplimentare. Turcanu: O să se plimbe mai puţin

drum Flamanzi Prajeni turcanu judeleAdministratorul judeţului, Radu Judele, a primit atribuţii în plus de la preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. Acesta va coordona, de miercuri, timp de patru ore pe zi, activitatea de la societatea Nova Apaserv. Ţurcanu crede că în acest fel timpul lui Judele va fi ocupat mai mult, iar deplasările acestuia se vor împuţina.

I-am dat mai multe atribuţii. Trebuie să ne facem treaba. El era în AGA la Apă, dar tot timpul argumenta că nu are pârghiile necesare să poată monitoriza partea de realizare a veniturilor şi diminuare a pierderilor. Pe mine asta mă interesează la Nova Apaserv, nu altceva. I-am dat patru ore pe zi, de la 12,00 la 16,00, să implementeze la Nova Apaserv strategia şi să remedieze situaţiile sesizate de auditul nostru. O să plimbe mai puţin şi o să se descurce„, a spus Ţurcanu.

Preşedintele CJ i-a cerut administratorului judeţului să lase deplasările şi să se ocupe mai multe cu activitatea din CJ.

Judele va face o ultimă deplasare în Statele Unite ale Americii. El va reprezenta Asociaţia Administratorilor Publici din România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *