Masuri speciale ale politistilor rutieri la meciul dintre FC Botosani-Steaua

masina politie rutieraCu ocazia meciului de fotbal dintre F.C. Botoşani şi F.C. Steaua Bucureşti, care va avea loc în ziua de 22 septembrie 2013, începând cu ora 17.00, în Botoşani, pe stadionul municipal, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului şi prevenirea accidentelor în perimetrul stadionului.

POLIŢIŞTII RUTIERI SOLICITĂ CONDUCĂTORILOR DE AUTOVEHICULE:

 * să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent stadionului, în special pe Calea Naţională şi Bulevardul Mihai Eminescu, pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;

* să oprească ori să staţioneze doar în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă;

 * să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;

 * să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul, pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;

* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

* să se prezinte la punctele de acces pe stadion cu cel puţin două ore mai devreme faţă de începerea meciului de fotbal (accesul fiind permis începând cu ora 15.00), pentru a evita aglomerările.

Poliţiştii rutieri vă mulţumesc pentru înţelegere şi vă informează că problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 0231.507.012.

 Sursa> comunicat IPJ

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com