Director de instituţie publică, despăgubit după ce a fost rănit într-un accident

accident_pirvanUn director de instituţie publică din Botoşani a fost despăgubit după ce în urmă cu doi a fost victima unui accident de circulaţie. Magistraţii Judecătoriei Botoşani au obligat un şofer, vinovat de producerea accidentului, să plătească daune de 4.000 de lei Lucicăi Pârvan, directorul Muzeului Judeţean.

Şoferul Ghiorghe Horopciuc a fost condamnat şi la pedeapsa de o lună de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală din culpă, având un termen de încercare de trei ani.

Accidentul s-a produs la începutul lunii august 2010 în municipiul Botoşani la intersectia dintre Bulevardul Mihai Eminescu cu Petru Rareş.

lucica parvan director muzeul judeteanLucica Pârvan se afla, alaturi de sotul sau, pe bancheta diun spate a unui autoturism Ford, care circula pe Bulevardul Mihai Eminescu, dinspre Iasi. La intersectia cu Petru Rares, masina a vot lovita de o alta, un Seat cu numere straine, condusa de Ghiorghe Horopciuc.

In urma accidentului, Fordul a ajuns intr-un copac, iar Lucica Pirvan, sotul acesteia, dar si sotia soferului, Catalina Macovei, au ajuns la spital cu rani grave.

One thought on “Director de instituţie publică, despăgubit după ce a fost rănit într-un accident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *