Ţurcanu îşi anunţă sprijinul pentru refacerea Aeroportului Internațional din Suceava

florin turcanu votPreședintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, împreună cu vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Gheorghe Sorescu s-au deplasat miercuri, 18 septembrie, în județul Suceava într-o vizită oficială de lucru.

Cei doi  demnitari botoșăneni au oferit și în trecut întreaga lor deschidere în ceea ce privește schimburile economice și comerciale în cadrul serviciilor comune care vin în sprijinul populației  din cele două județe.

Unul dintre obiectivele importante pentru care județul Botoșani  își va oferi sprijinul este Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare din localitatea suceveană Salcea. Florin Țurcanu susține necondiționat refacerea infrastructurii care face legătura între județul Botoșani și aeroportul din Suceava, venind în sprijinul botoșănenilor care folosesc rute de zbor înspre diferite zone de agrement, dar și pentru oamenii de afaceri care au nevoie de mijloace de transport aeriene rapide.

Prezența la întrunirea din județul Suceava a președintelui  Florin Țurcanu, precum și a vicepreședintelui Gheorghe Sorescu, asigură contribuția județului Botoșani cu fondurile necesare unei dezvoltări comunitare durabile. Consiliul Județean Botoșani participă la întrunirea cu  oficialitățile administrative din județul Suceava după un grafic propriu, separat de cel al celorlalte instituții din administrația botoșăneană.

Considerând întâlnirea de la Suceava de o importanță prioritară pentru dezvoltarea regională, Florin Țurcanu a ținut să fie prezent alături de Gheorghe Sorescu, reprezentând județul Botoșani printr-o echipă puternică și consolidată.

Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com