O soferita i-a dus la disperare pe participantii la trafic, in zona Scolii 13. Vezi ce a facut!

soferita imprudentaO soferita din Botosani i-a dus la disperare , miercuri dimineta, la ora 8:30, pe alti soferi aflati in trafic in zona Scolii 13. Din cauza ploii torentiale, traficul a fost ingreunat in mai multe zone din municipiu, insa in zona Scolii 13, acesta a fost blocat de soferita imprudenta timp de mai multe minute. Aceasta a intrat pe sens interzis si si-a lasat masina de izbeliste.

Ploua infernal, te duci si tu ca omul sa-ti duci copilul la Gradinita Prichindel de langa Scoala 13, unde e sens unic…si vrei sa te indrepti spre serviciu, dar nu poti, ca o cocoana intra pe interzis , lasa masina in drum , in fata gradinitei, sa nu cumva sa o ude si intra in gradinita…cu toate ca masinile erau coada, claxoane, tipete…. Pe ea o durea la basca …. i-a zis unui taximetrist ca daca vrea sa treaca sa o astepte”, si- a exprimat nemultumirea unul din participantii la trafic catre redactia BotosaniNews.

11 thoughts on “O soferita i-a dus la disperare pe participantii la trafic, in zona Scolii 13. Vezi ce a facut!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Pai se fac bani frumosi in strainatate din produs.Femeia aia face 2 minute pe jos de acasa pana la respective gradinita ca o stiu destul de bine,dar na daca nu venea cu masina si bloca sensul unic……..traiasca prostia si cocalarii.sa o vada lumea si cine o mai cunoaste sa spuna istoria ei sa nu mai mearga cu atata mandrie prin oras.

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    de aproximativ 7 luni este sens unic dar degeaba pt ca se circula pe ambele sensuri

  3. Am stat si am citit citeva comentarii si am ramas masca de o simpla greșeală in trafic de o simpla fotografie . Asta e si ideia sa va scoată la iveală personalitatea…. Păcat ca suntem o tara cu oameni lipsiti de ratiune…. Dar nu contează , asa ne simtim noi bine …….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *