Autoturism indisponibilizat, 2.000 de pachete de ţigări confiscate şi doi suspecţi reţinuţi pentru contrabandă

tigari dosite in masinaMarţi, la ora 20.45, agenţii Secției 12 Poliţie Rurală Preutești, au oprit pentru control pe DN 2, pe raza comunei Bunești, autoturismul condus de Marian C., de 25 de ani, din judeţul Botoșani, și în care se afla ca pasager fratele acestuia, Marcel C.

Cu ocazia verificării autoturismului, în portbagaj au fost găsite 2.000 pachete de ţigări provenind din Republica Moldova, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență.

Marian C. a declarat că a cumpărat țigările cu suma de 8.000 lei din municipiul Dorohoi, de la o persoană pe care nu o cunoaşte, urmând a le valorifica în municipiul Fălticeni.

Autoturismul, în valoare de 7.000 lei, proprietatea unei firme din județul Botoșani, a fost indisponibilizat, iar țigările, în valoare de 18.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

„În cauză s-a întocmit dosar penal față de Marian C. și Marcel C., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cei doi fiind reținuți pentru 24 ore, urmând ca miercuri să fie conduși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Sursa:  Monitorul de Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *