Huncă: Posturile care devin vacante în timpul anului şcolar se scot la concurs

mihaela huncaOrice post care devine vacant în timpul anului şcolar va fi scos la concurs, a declarat inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă. Aceasta a menţionat că concursul va fi organizat de unitatea de învăţământ, conform metodologiei în vigoare.

Vom centraliza toate situaţiile cu încadrările, în această săptămână, pentru a vedea care este situaţia exactă„, a spus şefa IŞJ.

Potrivit oficialilor IŞJ, mai mulţi profesori care nu şi-au găsit post se află pe lista de aşteptare.

One thought on “Huncă: Posturile care devin vacante în timpul anului şcolar se scot la concurs

  1. Toarasa Gheneraleasa, pusa politic, esti mai slaba mental decat Dna. Macovita – macar asta si-a gasit locul – la Penitenciar, chiar daca doar ca profesoara, deh, dupa abilitatile dumneaei 🙂 Ca sa stie lumea – invatamantul dumneavoastra, politrucilor, este azi o adunatura de corupti pusi politic, ultimul ezamplu fiind „doamna” Otilia Luca, chicata taman de la Cristinesti la Botosani via Dorohoi, al carei singur merit este faptul ca e sora de parliamentar. Am avut onoarea sa-i fiu coleg, si pot spune ca valoarea ei este 1,5 cu 1 punct din oficiu. Si s-a ajuns ca pana si primarii sa puna mana pe telefon, sa sune directori de scoli, si sa ceara acordarea de ore anumitor persoane – stie electoratul acest fapt? De ce profesori care au nota 2 la examenul de titularizare sunt la catedra, iar cei cu note mai nu gasesc ore? De ce la Laurian, de exemplu, o anumita Dna. Simion are 24 (douazeci si patru ) de ore, FRATILOR???? De ce Domnisoara Sandu din Dorohoi tine aproape doua catedre? De ce directorii au cate 16-18 ore, desi sunt directori? De ce e mafia asta a orelor? Rugam verificarea incadrarilor si a orelor, a statelor de plata din scoli, rugam presa LIBERA sa dea in vileag mafia din invatamant, directorii care nu dau orele disponibile la Inspectorat, ci le tin pentru nepregatitii astia, rude al politrucilor si alesilor corupti. Va rugam, pentru viitorul copiilor nostri si ai vostri, pentru ca acesti inculti pusi pe pile au nenorocit educatia. De aia iau copiii Bac-ul cum il iau, daca il iau! Cu um profesor cu nota 2 la titularizare, cum sa ia examenele elevii? RUSINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *