Angajaţi HSR condamnaţi după ce au falisificat documente de ridicare a maşinilor

HSR- Hi Speed Drecovery BotoşaniDoi foşti angajaţi ai societăţii de blocat maşini, HSR, au fost condamnaţi de judecătorii Judecătoriei Botoşani după ce au falsificat documente de ridicare a autovehiculelor.

Irimel Popescu a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru fals în înscrisuri oficiale şi obligat la plata unor daune de 780 de lei către o parte vătămată din dosar, iar Vasile Zetu la opt luni de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu şi fals în înscrisuri oficiale şi obligat la plata a 400 de lei către o altă parte vătămată din dosar. Sentinţa nu este definitivă putând fi atacată cu recurs de  părţi.

În cazul unui al treile inculpat, cauza a fost disjunsă, cercetarea judecătorească continuând în data de 23 octombrie cu un nou termen de judecată

Cei trei sunt acuzaţi că în perioada octombrie- noiembrie 2009 au dispus ridicarea mai multor maşini parcate neregulamentar în baza unor documente false. Aceştia au folosit imprimate cu antetul Poliţiei Locale, semnând în locul agenţilor şi martorilor. Semnăturile au fost expertizate grafologic, stabilindu-se că acestea au fost false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *