Expert german adus la Botoşani de Inspectoratul Şcolar Judeţean

Inspectoratul Scolar Botosani isjUn expert german va oferi consultanţă Inspectoratului Şcolar Judeţean şi şcolilor din judeţ în domeniul resurselor umane. Acţiunea se desfăşoară în cadrul proiectului Senior Experten Service, în perioada 1-18 octombrie, finanţarea fiind asigurată de guvernul german. 

Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, a declarat că specialistul german este expert în dezvoltarea resurselor umane, iar prin această acţiune se doreşte eficientizarea activităţii atât în selecţia de resurse umane pe anumite componente, cât şi comunicarea între instituţia IŞJ cu alte instituţii.

În această primăvară, noi am depus formularul de candidatură, am fost acceptaţi, astfel că aşteptăm acest expert german pentru a organiza ateliere de lucru atât la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean, cât şi la nivelul altor instituţii pentru a îmbunătăţi activitatea, pentru a eficientiza diverse tehnici de cooperare între instituţii şi organizaţii din cadrul sistemului de învăţământ”, a spus Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *