Un şofer băut a accidentat un pieton şi fugit de la locul faptei

politie rutieraUn şofer băut a lovit un pieton, după care a părăsit locul accidentului. Luni după amiază, Sergiu B. de 37 ani, cetăţean moldovean, posesor permis eliberat de autorităţile italiene,  conducea un autoturism pe DJ 282, în  localitatea Todireni, iar la un moment dat surprinde și accidentează pe Liviu Georgel L. de 38 ani, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, în calitate de pieton, iar după producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Autorul accidentului a fost depistat de poliţişti la scurt timp după producerea accidentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *