PP-DD Botoşani strânge ajutoare pentru sinistraţii din Galaţi

liliana mincaPP-DD Botoșani regretă pierderile suferite de români din cauza inundaţiilor și condamnă lipsa măsurilor de prevenire a unor astfel de catastrofe din partea autorităţilor. Președintele PP-DD Botoșani, deputatul Liliana Mincă, împreună cu activul organizației de partid îşi exprimă solidaritatea cu cei afectaţi de calamitate demarând o campanie de strângere de ajutoare. De altfel, astfel de campanii se desfășoară în toată țara de către membrii PP-DD. „Suntem alături de familiile celor dispăruţi în timpul inundaţiilor. Este o tragedie ale cărei proporții ar fi fost diminuate dacă guvernanţii ar fi luat de-a lungul timpului măsurile necesare. Este regretabil că romanii îşi pierd viaţa şi atunci când plouă şi atunci când ninge şi atunci când este foarte cald, pentru că nimeni nu a facut de douăzeci de ani nimic din ceea ce trebuia să facă pentru ca viaţa noastră să nu depindă atât de mult de condiţiile meteorologice. Vom încerca să compensăm incompetenţa autorităţilor sprijinind fiecare dintre noi cu ceea ce putem pe cei loviţi de vreme şi de vremuri. Românii trebuie să se ajute atunci când e nevoie şi sperăm că ni se vor alătura toţi care vor să ajute”, a susținut deputatul Liliana Mincă.

Botoșănenii din tot județul, cei care vor ca, din puținul lor, să ofere o mână de ajutor celor afectați de inundații, sunt așteptați zilnic la sediul PP-DD din municipiul Botoșani, str. Marchian nr.3 (lângă Casa Sindicatelor).

De asemenea, pentru cei care vor să doneze diverse sume de bani pentru sprijinirea sinistraților din Galați, o pot face în contul deschis special pentru acest gest umanitar, cont ce poate fi pus la dispoziția doritorilor la sediul partidului din Botoșani.

Sursa: comunicat PPDD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *