Flutur, atac la Portariuc: Este evident că pe lângă administraţie, domnul Portariuc nu se pricepe nici la politică

Flutur - PortariucPreşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Botoşani, Cătălin Flutur, îl atacă pe primarul Ovidiu Portariuc, după ce acesta a declarat, la sfârşitul săptămânii trecute, că fostul primar va candida la alegerile din 2016 pe listele PNL. Flutur a ţinut să facă unele precizări şi îi transmite primarului Portariuc că nu a înţeles nimic.

 „Din păcate este evident că pe lângă administraţie, domnul Portariuc nu se pricepe nici la politică. Nu pot fi – şi am demonstrat-o în campania pentru alegerile locale din 2012 – candidatul unui alt partid atâta vreme cât sunt preşedintele PDL! Sunt un om politic serios şi am demonstrat că îmi asum politic responsabilitatea funcţiei pe care o am. Cu bune şi cu rele, cu realizări şi eşecuri. Dar domnul Portariuc nu înţelege asta”, a spus Flutur.

Liderul PDL Botoşani susţine că într-o bună zi în România, partidele vor face politică în funcţie de orientarea doctrinară pe care o au şi este convins că în România dreapta trebuie să fie unită.

Dar domnul Portariuc n-a înţeles nimic! Şi încă ceva: domnia sa declară că am timp liber să țin … această campanie electorală şi că urmăresc să atrag atenția publică … Tot n-a înţeles nimic! N-a înţeles că în calitate de preşedinte al PDL Botoşani eu sunt în atenţia mediei şi că toate declaraţiile pe care le fac cu toată responsabilitatea unui preşedinte de organizaţie jdeţeană este logic să fie consemnate şi să ajungă în spaţiul public.Iar despre campania electorală … îmi permit să îi dau un sfat: a lui s-a terminat de mai bine de un an. Poate nu a înţeles”, a adăugat Flutur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *