Un liceu din Botoşani primeşte bani de la Guvern pentru reabilitarea sălii de sport

primar la colegiul eminescuPrimarul Ovidiu Portariuc a anunţat, luni, la festivitatea de deschidere a anului şcolar că o unitate de învăţământ din Botoşani va primi bani de la Guvern pentru reabilitarea sălii de sport. Este vorba de Colegiul naţional „Mihai Eminescu”. Primarul a spus că anul acesta s-a acordat o importanţă deosebită învăţământului, încercând şi în acest an să aloce fonduri pentru investiţiile din acest domeniu, pentru reabilitarea şcoliilor şi liceelor din municipiu, iar în următorii ani alocarea de fonduri pentru învăţământ va continua pe măsura posibilităţilor bugetare.

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” a fost inclus pe o listă aprobată de Guvern pentru ca sala de sport să intre într-un proces de renovare, în cât mai scurt timp. Este o nevoie extraordinară  de a asigura o bază materială, pentru un act educaţional de calitate”, a precizat primarul municipiului Botoşani.

Primarul a participat la manifestările dedicate deschiderii noului an şcolar de la Colegiul Economic „Octav Onicescu”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Liceul de Artă „Ştefan Luchian” şi Şcoala Gimnazială Nr. 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *