Primăria a scos la licitaţie expertiza pentru gropile din străzile asfaltate de curând

gropi strada savenilor1Conducerea Primăriei vrea să contracteze serviciile unui expert pentru a stabili cauzele gropilor apărute pe străzi astfaltate de curând. Primarul Ovidiu Portariuc a menţionat că va scoate la licitaţii serviciile de expertiză contra sumei de 30000 de lei pentrui expertizarea a 40 de zone din municipiu. ” Sunt străzi care sunt în perioada de garanţie şi acolo constructorii vor trebui să refacă lucrările. În municipiu au lucrat două firme, Transporturi Auto şi Conrec. Prin expertiză vrem să aflăm cauza exactă şi se preîntâmpinăm astfel de probleme”, a declarat edilul.

Cea mai afectată stradă este Săvenilor, care a fost modernizată acum mai puţin de doi ani, şi care arată acum ca după război. Stratul de covor asfaltic s-a lăsat formându-se adevărate şanţuri. Oamenii din zonă susţin că înainte de efectuarea lucrărilor de asflatare, s-a lucrat la conductele de apă- canal ce trec prin mijlocul drumului, iar pământul ce a fost pus deasupra conducetelor nu a fost tasat corespunzător şi acum asfaltul s-a lăsat.

O altă zonă cu probleme este Bucovina, spre bariera Curteşti, unde din cauza infiltraţiilor de apă asflatul s-a deformat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *