Ţurcanu, declaraţie surprinzătoare: Sunt mulţi fripturişti în toate partidele politice. Şi eu am fost fripturist…

Florin Turcanu (2)Declaraţii surprinzătoare făcute de liderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu. Acesta a declarat, luni, că foarte greu are încredere în politicieni, indiferent din ce partid fac parte, şi că această neîncredere persistă şi asupra oamenilor din partidul pe care îl conduce. Ţurcanu a spus că poate este iubit de un membru simplu de partid, dar nici într-un caz de aşa-zişii „fripturişti”.

„În partid mi-e greu să spun că am prieteni. Nu ştiu dacă am prieteni. Oportunişti şi parteneri de cursă lungă sau scurtă am mulţi. Cursa lungă este aia când rămâi şi în opoziţie, şi la putere. Scurta este când eşti doar la putere. De ăştia am mulţi. Aşa prieteni… din ăştia care se uită la mine poate cad jos de pe scaun şi se urcă el poate stă mai bine sunt sătul. Dar treabă nu fac, dar se uită: <nu cade Ţurcanu jos să mă pun eu şi să văd cum îmi stă>. Lor le place să stea pe scaune şi atât. Să facă ceva concret, nimic„, a afirmat Ţurcanu.

Liderul PNL susţine că nu este iubit în partid de cei „care sunt cu ochii pe fripturi”, însă a recunoscut că în trecut s-a numărat şi el în categoria acestora.

Sunt mulţi fripturişti în toate partidele politice Ş eu am fost un friturist când mă uitam la scaunul lui Câmpanu. Şi eu mi l-am dorit„, a adăugat Florin Ţurcanu.

2 thoughts on “Ţurcanu, declaraţie surprinzătoare: Sunt mulţi fripturişti în toate partidele politice. Şi eu am fost fripturist…

  1. Intrebarea este : ,, Mai este sau si-a revenit ? Si daca si-a revenit , atunci cum a fost posibil sa se trateze de ,, fripturism ,, ? ,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *