Fratele vicepreşedintelui ANSVSA, numit director medical la Sanatoriul Podriga

sanatoriul PodrigaSanatoriul Podriga are, de luni, un nou director medical, după ce Emil Sărăţeanu a fost numit pe funcţia de manager în cadrul instituţiei. Cel care a preluat funcţia de director medical este medicul stomatolog Răzvan Dăscălescu, fratele vicepreşedintelui Autorităţii Sanitar- Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Bogdan Dăscălescu, fost consilier judeţean.

Medicul Emil Sărăţeanu a fost numit, săptămâna trecută, pe funcţia de manager la Sanatoriul Podriga, după expirarea interimatului Angelei Curelariu. Cei doi au fost numiţi cu delegaţie, până la organizarea unui concurs.

Dăscălescu a fost susţinut pe această funcţie de PNL.

2 thoughts on “Fratele vicepreşedintelui ANSVSA, numit director medical la Sanatoriul Podriga

  1. Îmi vine greu să cred că cineva bine pregătit profesional ar accepta să lucreze într-un mediu ingrat ,cum este spitalul de nebuni de la Podriga!Cei numiţi pe criterii politice,în speţă membrii USL,sunt de fapt nonvalori profesionale,rebuturi în materie de medicină…..

  2. Domnule Turcanu, mai aveti multe rude ale membrilor PNL de pus pe functii?? Vezi fratele dumneavoastra, sora lui domn Soptica, fratele lui domn Dascalescu etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *