Subprefect, vicepreşedinte de CJ şi deputat la deschiderea anului şcolar de la AT Laurian

elevi at laurianDeschiderea anului şcolar la Colegiul AT Laurian a fost marcată prin prezenţa unor oficialităţi ale judeţului. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, suprefectul Sebastian Tocariu, city managerul Adriana Zăiceanu şi deputatul Tamara Ciofu au transmis mesaje de încurajare elevilor. Înainte de toate aceste mesaje, conducerea colegiului alături de cei mai reprezentativi elevi au înălţat steagul unităţii şcolare, iar un preot a ţinut o slujbă pentru binecuvîntarea celor prezenţi. Gheorghe Sorescu le-a transmis elevilor că este emoţionat pentru că printre ei este şi unul dintre copii săi, în timp ce Sebastian Tocariu, absolvent al colegiului a transmis actualei generaţii cât mai multe vitorii împotriva celor de la colegiul Mihai Eminescu.

„Acum 22 de ani eram şi eu ca voi şi mă uit acum şi văd profesori care şi-au tocit timp de patru ani nervii cu mine”, a declarat Sebastian Tocariu.

Adriana Zăiceanu le-a transmis elevilor că executivul primăriei este alături ei, încercând să acopere cât mai mult din necesarul de finanţare. Printre invitaţi s-au mai afalt şi reprezentanţi ai IPJ care le-au transmis elevilor să se concentreze doar pe îndeplinirea obiectivelor pe plan şcolar şi să nu se aventureze în anturaje dubioase pentru că poliţiştii sunt cu ochii pe ei.

One thought on “Subprefect, vicepreşedinte de CJ şi deputat la deschiderea anului şcolar de la AT Laurian

  1. Domnul subprefect, care a tocit candva nervii profesorilor (nimeni nu-i perfect, era sa scriu prefect) sa se mai informeze cu clasamentele judtene si nationale si sa vada ca Laurianul risca sa piarda si locul II, in ierarhia judeteana, in favoarea Economicului sau Pedagogicului. Locul I e ocupat de cei de la Eminescu. Iar ca subprefect nu se fac asemenea aprecieri, puteti merge duminica pe stadion si sa urati victorie pentru Botosani in meciul cu Steaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *