Scoala nr 7 in campania „Ajută-i să înceapă şcoala!”

scoala 7 actiune caritabilaCu doar doua zile inainte de deschiderea anului scolar 2013-2014, elevii clasei a VII a A de la Scoala nr 7 Botosani, coordonati de dirig. Bianca Penciuc, au participat la campania „Ajuta-i sa inceapa scoala!”, initiata de Uvertura Mall.

Copiii au ales sa ofere colegilor mai putin norocosi  carti, rechizite si hainute pentru  a le face o bucurie si pentru a-i ajuta sa inceapa scoala cu zambetul pe buze. Donațiile vor merge către Centrul Social De Zi Pentru Copiii Aflați În Situații  De Risc, din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială .

Este un nou eveniment important in incercarea de a implica elevii si parintii in problemele celor din jur si o dovada in plus ca nu suntem indiferenti, ca ne pasa de cei din jur si ca incercam sa schimbam lumea, dupa puterile noastre„, a spus Lorena Oprisanu, eleva care a reusit sa isi organizeze colegii inca in vacanta.

2 thoughts on “Scoala nr 7 in campania „Ajută-i să înceapă şcoala!”

  1. Denisa, Cosmina, Ciprian, Georgiana, Ioana, Petronela, Ionut, Lucian, Gabriela, Cosmina, Mihaela, Denisa, Adrian, Mihaela, Gabriela Ioana, Petronela, Bianca, Andreea, Mihai, Cosmin; Calin spune:

    Copiii si colectivul din cadrul centrului VA MULTUMESC!
    Multumim pentru frumoasa initiativa.
    „Adevaratii profesori te invata din inima si nu dintr-o carte.”

  2. Denisa, Cosmina, Ciprian, Georgiana, Ioana, Petronela, Ionut, Lucian, Gabriela, Cosmina, Mihaela, Denisa, Adrian, Mihaela, Gabriela Ioana, Petronela, Bianca, Andreea, Mihai, Cosmin; Calin spune:

    Felicitari Uvertura Mall pentru actiune!
    Multumim pentru sprijin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *