Directorul Nova Apaserv: În reţeaua de apă sunt pierderi de aproape 60%

Gabriel CarlanPierderile în reţeaua de apă continuă să fie mari, în ciuda unor măsuri luate de reprezentanţii Nova Apaserv. Gabriel Cârlan, managerul Nova Apaserv, a declarat că la această dată  pierderile din reţeaua de apă potabilă sunt la 60%. Şi asta în ciuda faptului că în ultimii ani s-au făcut investiţii majore pentru reabilitarea reţelei de conducte din oraş.

Reţeaua este foarte veche şi sunt pierderi. Marea problemă nu este la pierderile care ies la suprafaţă, şi acolo sunt pierderi dar le identificăm, ci la cele care sunt în canalizare„, a spus Cârlan.

Directorul Nova Apaserv speră ca în cel mult un an aceste pierderi să fie reduse.

One thought on “Directorul Nova Apaserv: În reţeaua de apă sunt pierderi de aproape 60%

  1. M-am cam saturat sa aud povesti de adormit copiii de la niste oameni cu functii de conducere de la Regia de apa, dar care sunt zero la capitolul stiinta de carte.
    C u ani in urma, tot sefuletii de la aceasta societate ne spuneau ca din momentul schimbarii retelelor principale de aductiune, pierderea va fi redusa cu 50%, Conductele sunt noi, insa pierderea a ramas tot de 60%. Unde-i adevarul, Cirlane? Nu cumva conductele noi din reteaua principala de distributie sunt asa de bune incit apa curge ca prin sita? Cum se explica ca la aceste conducte au existat numeroase avarii de la punerea in functiune? Simplu. Conductele sunt de proasta calitate si, ca urmare, toti inginerii care au raspuns de proiectul recent incheiat ar trebui dati afara pe faras – in frunte cu sefii si sefuletii care sunt acum mai multi ca in trecut., desi Turcanu ne imbrobodea prin presa ca tinta principala este sa reduca nr. posturilor de conducere de la virful societatii si din sectii. Se vede treaba ca actiunea a avut drept scop plantarea oamenilor PNL, nu reducerea cheltuielilor.Ca urmare, primii care ar trebui sa-si dea demisia ar fi directorul Cirlan si presedintele Turcanu. Ei sunt autorii realizarii unei structuri functionale care afunda si mai mult situatia financiara a societatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *