Povestea tragică a botoşănencei ucise în Italia. A fost trădată de prietenele ei

Lavinia Simona Ailoaiei
Lavinia Simona Ailoaiei. Foto: Facebook

Iubitul româncei Lavinia Simona Ailoaiei, de 18 ani, ucisă cu bestialitate în Italia la sfârşitul săptămânii trecute, a ieşit la rampă cu declaraţii oficiale despre relaţia lui cu aceasta: „Am avut un vis frumos cu ea. Dar dragostea noastră a fost distrusă pentru totdeauna”, informează cotidianul „Il Giorno”.

Adrian Moscaliuc, de 19 ani, e distrus după pierderea celei care i-a fost iubită o lungă perioadă de timp. Acesta a mărturisit că fata îşi dorea mult să întemeieze o familie cu el, să aibă trei copii şi o casă mare.

„Ne-am iubit la nebunie, am vrut să fim împreună pe viaţă. Dar monstrul ăsta a răpit-o de lângă mine într-un mod oribil, fără milă. Dragostea noastră este acum pierdută pentru totdeauna”, a declarat tânărul distrus de pierderea Laviniei.

Cei doi şi-au dorit să se căsătorească, dar pentru a-şi transforma visul în realitate, Lavinia a plecat din România şi a ajuns să muncească în Italia, unde sora şi mama ei locuiau deja în Milano, respectiv în Sicilia, tatăl ei rămând în ţară.

Lavinia Ailoaie si prietenul din RomaniaTrădată de prietenii ei care-i promiseseră un loc de muncă decent, Lavinia a început să se prostitueze. Sub numele de scenă Dora, aceasta a început să facă videochat şi să-şi dea întâlniri cu diferiţi bărbaţi pe internet.

Adrian, iubitul fetei, a aflat de crimă din ziare şi ştirea a venit ca un pumnal în inimă pentru el, mai ales că tânărul nu ştia că ducea o viaţă dublă.

„Lavinia, ai zburat spre cer prea repede. Te voi iubi mereu, dragostea mea şi vei rămâne mereu în inima mea. Vei fi îngerul meu păzitor”, a scris tânărul pe contul său de Facebook.

Românca Lavinia Simona Ailoaiei, în vârstă de 18 ani, a avut parte de o moarte îngrozitoare în Italia, potrivit „Corriere della Sera”. Lavinia a murit în chinuri groaznice, după ce a fost torturată de un bărbat care a filmat totul.

Anchetatorii au fost îngroziţi când au vizionat filmul de peste trei ore al uciderii ei în chinuri: mai întâi scene de sex extrem, apoi abuzuri, strangularea, moartea şi nu s-a oprit aici. Imaginile ororilor au fost înregistrate minut cu minut de microcamerele pe care criminalul, contabilul Andrea Pizzocolo, de 41 de ani, din Arese, le-a ascuns în camera Motelului Moon din Busto Arsizio înainte de sosirea victimei.

Sursa: Clik!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *