Se întâmplă în week-end la Uvertura Mall

uvertura mall2Sâmbătă şi duminică, 14 şi 15 septembrie, vor avea loc  6 evenimente la Uvertura Mall adresate botoșănenilor de toate vârstele.

Maraton de caricaturi gratuite – sâmbătă, 10:00 – 22:00, etajul 3

Pentru a sărbători împreună prezenţa primei Librării Alexandria la Botoșani, l-am provocat pe talentatul artist Ovidiu Ambrozie Bortă, BOA, la un adevărat maraton caricaturistic. Timp de 12 ore, de la 10.00 la 22.00, artistul vă așteaptă în fața librăriei, la etajul 3 din Uvertura Mall, să aștearnă zâmbete pe buze folosind doar creionul şi colile de hârtie. Desenele, caricaturi sau portrete – după placul “mușteriilor”, vor fi dăruite gratuit protagoniştilor.

Emisiunea pentru copii „Cheia Sol” – sâmbătă de la 10:30, la etajul 3

Sâmbătă vor avea loc filmările emisiunii „Cheia Sol” la care sunt așteptați să participe toți copiii talentați din Botoșani. Va fi un spectacol cu public, adresat copiilor de toate vârstele, dar și adulților cu suflet de copil. Alături de copiii din Cheia Sol, vor fi reporterii BUZZ cu informații din lumea copiilor, trupe de dans şi prietenul copiilor – actorul Marius Rusu.

Expoziție de artă fotografică – sâmbătă de la 15:00, etajul 2

Tot în acest week-end va avea loc şi vernisajul expoziţiei de artă fotografică „Portret psihologic” cu lucrări realizate de cunoscutul artist fotograf Ghenadie Prisacaru. Ambientul muzical al vernisajului va fi asigurat de Cvartetul Accordo.

„Ajută-i să înceapă școala!” – sâmbătă şi duminică, 10:00 – 22:00, parter

Sunt așteptați toți botoșănenii dornici să ajute cu hăinuțe, rechizite sau cărți de care se pot lipsi şi care ar fi atât de importante pentru unii copii din Botoşani. Donațiile vor merge către Centrul Social De Zi Pentru Copiii Aflați În Situații De Risc, din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială Botoşani.

Târg de artă şi antichităţi – sâmbătă şi duminică, 10:00 – 22:00, etajul 4

Participanții la târg vor fi din toate colţurile ţării şi vor expune spre deliciul amatorilor de artă şi istorie: statuete, tablouri, cărţi, ceasuri de colecție, porțelanuri, argintărie, numismatică, filatelie, bijuterii, piese de mobilier şi alte obiecte înnobilate de timp.

Expoziție internațională de artă – duminică de la 18:00, etajul 3

 Duminică va avea loc vernisajul expoziţiei internaţionale „ADEVĂR-COMPASIUNE-TOLERANŢĂ”. Expoziţia face înconjurul lumii din anul 2004, a fost găzduită şi prezentată în diverse săli de expoziţie cum ar fi: National Arts Club din New York City, Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite şi Sala Naţională de Expoziţii din Moscova.

Sursa: comunicat presa

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *