Cristian Roman, atac dur la Ovidiu Portariuc. Vezi motivul!

cristian romanDeputatul Cristian Roman i-a dat o replică dură primarului după ce edilul a spus că a tergiversat proiectul de transfer al terenului MAPN către municipalitate.

Nu este decât o prelungire a comportamentului schizoid a primului ministru în teritoriu cu această declaraţie şi am să vă rog pe dumneavoastră să citiţi foarte bine interpelarea, este şi pe site-ul Camerei Deputaţilor şi veţi vedea acolo că eu nu am făcut decât să solicit urgentarea procedurii şi nu blocarea acesteia” a menţionat Cristian Roman.

Primarul Ovidiu Portariuc a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că proiectul privind transferul terenurilor de la armată a fost blocat graţiei deputatului Cristian Roman.

Portariuc a afirmat că acest transfer nu va mai putea fi făcut în luna septembrie, după cum era de aşteptat.

S-a găsit şi dumnealui să facă un lucru util pentru botoşăneni, şi anume să blocheze acest transfer. A făcut câteva interpelări către ministrul MApN, lucru care a dus la formarea de noi comisii, s-au anunţat noi controale pe acest teren, pentru că s-au adus acolo nişte acuzaţii „, a spus Portariuc.

2 thoughts on “Cristian Roman, atac dur la Ovidiu Portariuc. Vezi motivul!

  1. Adevarul ca USL + Portariuc mint de cand s-au vazut la putere. La cat iubeste Roman armata, daca mai era prefect, nu mai exista picior de militar in Botosani, nu mai vorbim de terenuri !!!!!!!!!!!!!!!!

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Pe domnul Roman il cunosc de multi ani.este un om care face orice sa ii fie lui bine,dar are grija si de cei din jurul lui.Porcariuc e doar un copil rasfatat ales de lumea oarba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *