Turcanu: Domnul Portariuc sa nu-si doreasca sa scape de Catalin Flutur prin metode necinstite si necivilizate

florin turcanuPresedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, neaga faptul ca liderul PDL Botosani, Catalin Flutur, ar candida pentru functia de primar pe listele PNL, la alegerile din 2016. Turcanu a mentionat ca, deocamdata, Viorel Iliuta este candidatul PNL la Primaria Botosani. El a mai spus ca nu a purtat nicio discutie cu Flutur pe aceasta tema, in ciuda declaratiilor facute de Portariuc.

Domnul Portariuc sa nu-si doreasca sa scape de Catalin Flutur prin metode necinstite si necivilizate. Vrea sa ii faca dosar penal lui Catalin Flutur, sa il bage pe Flutur acasa de la serviciu, poate sa devina somer si sa mearga la primarie dupa ajutor social. Il asigur ca nu se intampla lucrul acesta. Catalin Flutur este un am onest, corect, si isi face treaba lui.  Eu trebuie sa am o relatie corecta cu toti presedintii de partide in Botosani. De aici si pana a discuta ca Catalin Flutur sa fie candidatul PNL, este exclus deocamdata„, a spus Turcanu.

El a mentionat ca Iliuta este candidatul PNL pentru Primaria Botosani, lucru care il obliga sa demonstreze electoratului ca este alternativa la Primaria Botosani. In cazul in care nu va demonstra acest lucru, mai sunt in carti si alte persoane, mai spune Turcanu, cum ar fi Gheorghe Sorescu si chiar Catalina Lupascu.

Ceea ce joaca acum nu este corect. Ar trebui sa moara Caralin Flutur si Turcanu sau sa faca puscarie si PSD sa ramana pe piata si sa castige fara contracandidat„, a mai spus Turcanu.

One thought on “Turcanu: Domnul Portariuc sa nu-si doreasca sa scape de Catalin Flutur prin metode necinstite si necivilizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *