Primarul Tarzioru: Lumea ma cauta de la toate partidele, dar eu sunt liberal

relu tarzioruPrimarul orasului Saveni si vicepresedintele PNL Botosani, Relu Tarzioru, a anuntat, vineri, ca este inca membru PNL. Acesta a spus ca a fost curtat de aproape toate formatiunile politice, insa nu a raspuns niciuneia. Tarzioru a mentionat ca orice oferta publica mai mare decat cea de primar il onoreaza, dar asta nu inseamna ca ii va da curs. El a facut declaratia in cadrul unei conferinte de presa, la cererea prim-vicepresedintelui PNL Botosani, Gheorghe Sorescu.

Piata transferurilor este libera, mai ales in politica. Am o relatie buna si cu PDL, si cu PSD. Am o relia buna cu toata lumea. Sunt primarul orasului Saveni, raman si imi doresc sa raman primar al orasului Saveni. Primul care m-a transferat la PSD a fost domnul Turcanu. Eu sunt liberal si nu am cerut transferul la PSD. Lumea ma cauta de la toate partidele, dar eu sunt liberal„, a spus Tarzioru.

 

2 thoughts on “Primarul Tarzioru: Lumea ma cauta de la toate partidele, dar eu sunt liberal

  1. La cum arată oraşul Săveni,mult mai neîngrijit ca în mandatul trecut pe care l-aţi avut, zău,optimismul dumneavoastră debordant n-o să aibă succes.În viaţă e bine să fii pesimist şi să te înşeli,decât să fii optimist şi să n-ai deptate!Cât despre partide,la noi,ele nu sunt de principii ci de interese personale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *