Turcanu ii raspunde dur lui Portariuc: Sa nu faca politica cu patima si sa nu umble dupa oameni din PNL. Vezi ce i-a transmis acestuia!

Florin Turcanu (2)Razboi din nou in USL Botosani. Deranjat de faptul ca presedintele executiv al PSD, Ovidiu Portariuc, a iesit public si a spus ca isi doreste ca Florin Turcanu sa ramana candidatul Consiliului Judetean si la alegerile din 2016, intrucat ar fi mai usor de batut, liderul PNL ii raspunde la fel de dur. El a spus ca nu se baga niciodata intr-o competitie, daca stie ca nu iese invingator. Mai mult, Turcanu a declarat ca se va retrage din competitie la momentul potrivit si ca nu-i va da satisfactie lui Ovidiu Portariuc sa candideze si sa nu iasa invingator. El ii cere primarului sa isi vada de proiectele administrative pe care municipiul Botosani ar trebui sa le aiba si sa lase gandul de razbunare si sa nu mai faca politica cu patima.

Florin Turcanu i-a acuzat pe social-democrati ca le vaneaza membri din partid pentru a le propune sa candideze pe listele PSD la Consiliul Judetean, drept pentru care a cerut PSD sa faca public numele candidatului la presedintia CJ.

Sa nu umble dupa Sorescu. Prima tatonare a fost cu Iliuta pentru CJ, nu i-a mers cu Iliuta a venit la Sorescu, a doua tatonare, dupa aia au ajuns la Tarzioru. Daca nu aveti candidati, nu cautati la PNL. PNL este un partid serios si nu exporta membri la un partid care nu are oameni potriviti„, a spus Turcanu.

Mai mult, ca sa ii demonstreze ca a fost votat de cetateni, in numar mult mai mare decat Ovidiu Portariuc, Turcanu propune un referendum si la judet , dar si la Primaria Botosani, pentru demiterea presedintelui CJ, respectiv al primarului.

Daca tot discutam de alegeri si face aprecieri daca este greu sau usor de batut, sunt doua chestiuni prin care putem rezolva: prin demisie, si eu si el odata ne dam demisia si ne-o inregistram si facem alegeri din nou separat, candidam din nou separat sau referendum. Si la judet si la municipiu si lasam cetatenii sa decida daca ne mai vrea sau nu. Maine daca domnul primar vrea, eu imi scriu demisia impreuna cu el in fata dv„, a spus Turcanu.

2 thoughts on “Turcanu ii raspunde dur lui Portariuc: Sa nu faca politica cu patima si sa nu umble dupa oameni din PNL. Vezi ce i-a transmis acestuia!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    ci tari e turcanu. la un eventual referendum el ramane pe functie, porty zboara cu tot cu gasca lui. interesant demersul.

  2. Sunt convins de necesitatea examenului psihologic la conducatorii auto,unde labilitatea psihica poate fi fatala,acum cred ca foarte multi din politicieni ar trebui sa sustina acest test in regim de urgenta altfel vai de capul romanilor de rand.Asa se intampla cand „pestele”se impute de la CAP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *