Primarul Portariuc a trimis Corpul de control sa verifice unde sunt bordurile scoase de pe drumurile reabilitate

lucrari Imparat-TraianPrimarul Ovidiu Portariuc a trimis Corpul de control sa verifice ce s-a intamplat cu bordurile scoase de pe drumurile care au fost modernizate in municipiu. Portariuc sustine ca desi s-a asfaltat si s-a lucrat enorm la reabilitare de strazi in Botosani, nu exista pus la punct un sistem de gestinare a bordurilor scoase. El a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca incep sa apar si sa iasa la iveala foarte multe informatii legate de perioada in care Catalin Flutur a administrat orasul.

Multe dintre ele nu sunt pozitive. Vom pregati acea carte neagra. Dau un exemplu. Desi s-a asfalta si s-a lucrat enorm de mult la reabilitare de strazi in Botosani, nu era pus la punct un sistem de gestinare a bordurilor care erau scoase. Este halucinant sa nu ai un sistem in care sa gestionezi bordurile care au fost scoase de la strazile reabilitate si o evidenta. Vom vedea functie de aceste informatii cum vor evolua lucrurile . S-a furat destul in trecut. Cand am venit am spus stop acestor furturi si inteleg ca deranjeaza anumite cercuri de interese„, a mentionat Portariuc.  

Primarul municipiului a anuntat ca mai sunt cateva firme ale PDL, care mai au inca contracte cu administratia locala, dar care anul viitor nu vor mai exista.

3 thoughts on “Primarul Portariuc a trimis Corpul de control sa verifice unde sunt bordurile scoase de pe drumurile reabilitate

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    :)))))) Este senzational acest primar al orasului!!!
    1. S-a furat destul in trecut. Cand am venit am spus stop acestor furturi si inteleg ca deranjeaza anumite cercuri de interese“, a mentionat Portariuc.

    2. Primarul municipiului a anuntat ca mai sunt cateva firme ale PDL, care mai au inca contracte cu administratia locala, dar care anul viitor nu vor mai exista.

    NU a facut nimic de cand e la conducere!! Arunca cu noroi in fostul primar pt ca in afara de vorbe, nu stie sa faca nimic. Ce a facut concret???

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    afara Portariuc.nu te mai dorim.fii barbat si pleaca singur.sa furat in trecut sau nu important e ca sau facut mult mai multe decat o sa faci tu toata viata pt orasul asta.Domnulu Flutur candidate din nou sau faceti referebdum sa il dam jos cat mai repede ca asta ne lasa cu 10 ani in urma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *