Director adjunct nou la Protecţia Copilului. Vezi cine!

DGASPCDirecţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului are, de vineri, un nou director adjunct. Dan Şlincu, directorul DGASPC, a declarat că prin dispoziţia sa a fost numită pe funcţia de director adjunct Angela Curelariu, cea care a ocupat până luni postul de director al Sanatoriului Podriga. De altfel, aceasta s-a şi înscris la concursul pentru ocuparea acestui post, însă, din motive obiective, concursul a fost amânat. Susţinută de liberali, Angelei Curelariu i s-a oferit postul de adjunct la Protecţia Copilului, în locul lui Alexandru Colbu.

Postul de director adjunct a devenit vacant prin plecarea doamnei Daniela Juravle. Aceasta a susţinut în august concurs pe postul de la minister şi este titular acolo, iar noi trebuia să numim cu interimat o persoană în locul acesteia„, a spus Şlincu.

Alexandru Colbu a revenit pe funcţia de şef Serviciu juridic, iar Angela Curelariu va ocupa postul de director adjunct pe baza de delegaţie timp de şase luni, până la organizarea unui concurs. Curelariu a mai fost la conducerea DGASPC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *