Desemnarea firmei care va reabilita strada Primăverii, tergiversată

tramvai 102 BotosaniFirmele s-au înscris la licitaţia pentru reabilitarea străzii Primăverii în urmă cu o lună, însă, nici până la această dată nu a fost stabilit constructorul. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că la această dată are loc evaluarea ofertelor celor cinci firme înscrise la licitaţie.

Nu ţine de mine. Stau cei de la serviciul de achiziţii şi fac evaluarea. Nu am nicio competenţă şi nu pot să intervin absolut deloc. Nici să-i forţez să urgenteze, pentru că ar putea motiva ulterior că nu au analizat îndeaproape fiecare ofertă făcându-se presiuni. Nu vreau să mă implic„, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Cinci firme din judeţul Botoşani s-au înscris la licitaţia pentru reabilitarea străzii Primăverii. Valoarea estimată a lucrării se ridică la peste 4,4 milioane lei, iar firmele interesate de această lucrare sunt: Victor Construct, Conrec, Tehnic Asist, Transporturi Auto şi Tora SRL.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Botoşani, doar o porţiune din această strada va intra în reparaţii în acest an, din cauza bugetului insuficient.

Pentru această investiţie a fost alocat anul acesta doar un milion lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *