Oficialii FC Botoșani au stabilit prețul biletelor individuale la partida cu Steaua. Vezi cât costă!

fotbal-liga-IDupă ce au lansat pachetul business pentru meciurile cu Steaua şi U Cluj, oficialii FC Botoşani vor scoate la vânzare şi bilete individuale pentru  meciul cu Steaua urmând. Potrivit reprezentanţilor clubului, biletele se vor vinde cu 70 de lei la tribunele I şi II şi cu 40 de lei la peluze. Pcahetul business este la un preţ de 120 de lei fiind valabil pentru două meciuri, cu Steaua şi U Cluj, iar până acum au fost vândute doar 600 de pachete atât persoanelor juridice cât şi fizice. Numărul biletelor individuale este 1500 la tribune şi 3762 la peluze urmând a fi puse în vânzare începând de luni. Partida cu Steaua se va disputa duminică 22 septembrie de la ora 17.00 fiind transmisă de Digi Sport.

 

 

2 thoughts on “Oficialii FC Botoșani au stabilit prețul biletelor individuale la partida cu Steaua. Vezi cât costă!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Pina la urma urmelor cine finanteaza are dreptul sa si ceara. Ce om normal la cap baga 10 lei si recupereaza 5 ? Hai sa fim seriosi si sa nu ne mai dam domnisoare virgine si neprihanite. Daca finantatorul principal nu pompa la greu atitia bani, astazi FC-ul ar fi jucat in C si nicidecum in A . Restul sint baliverne si vorbe-n vint. Doar „piata” v-a spune ulterior daca decizia a fost sau nu corecta, a fost sau nu perdanta. PUNCT !

  2. Un finantator care se respectă isi scoate banii din vanzarea jucatorilor, din drepturile de televiziune sau din banii de la federatie cu diferite ocazii, etc., etc. Plus ca mai pompeaza si primaria, consiliul judetean sau alte foruri. Nu din biletele unor amarati a caror singura vina e ca vor sa-si sustina echipa in direct. Daca el, finantatorul, se bazeaza doar pe acesti bani, atunci da: e o cauză pierduta. Fara suporteri, FC nu va ajunge nicaieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *