Ovidiu Portariuc despre preţul biletelor la meciurile FC Botoşani: Eu aş pune un bilet undeva în jurul a 15-20 lei

fc botosani sc vaslui5Primarul Ovidiu Portariuc a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că preţul unui bilet la meciurile pe care le are FC Botoşani pe Stadionul municipal nu ar trebui să fie mai mare de 20 lei. El a menţionat că acest tarif ar putea fi depăşit în cazul meciurilor dorite de public.

De asta am şi susţinut plafonarea preţului biletelor. Asta ar trebui să fie reglementat din protocolul nostru de finanţare de la început de an, ca să nu discutăm la fiecare meci care sunt preţurile la bilete la fiecare meci. Stabilim exact un plafon, pe care ei şi-l pot asuma. Să nu uităm că preţul biletelor nu reprezintă mai mult de 5-7% din total buget clubului pe un an„, a spus primarul.

Conducerea municipalităţii îşi doreşte un cenzor financiar în cadrul conducerii clubului, dar şi un reprezentant al Primăriei la luarea deciziilor.

Primarul a comentat şi afirmaţiile viceprimarului Cosmin Andrei, care a ameninţat cu sistarea finanţării către FC Botoşani, din cauza preţurilor mari de la meciul dintre Steaua şi FC Botoşani.

Portariuc a spus că viceprimarul a avut o reacţie „poate puţin mai emoţională”

Este un om care a pus foarte mult suflet. El a a stat acolo în fiecare zi pentru a termina stadionul la timp. E un microbist, pune suflet îşi doreşte să vadă cât mai mulţi suporteri şi i-am înţeles reacţia. Pe de altă parte, eu aş vedea lucrurile puţin mai echilibrat. Să nu uităm că fără aceşti finanţatori echipa nu ar fi acolo unde este astăzi. Suntem într-o situaţie în care nici ei nu pot fără noi, nici noi nu putem fără ajutorul lor, deci trebuie să ne aşezăm la aceeaşi masă, să discutăm„, a menţionat Portariuc.

Edilul municipiului a ţinut să precizeze că nu se vor bloca finanţările sau investiţiile către echipa locală de fotbal.

 

2 thoughts on “Ovidiu Portariuc despre preţul biletelor la meciurile FC Botoşani: Eu aş pune un bilet undeva în jurul a 15-20 lei

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Eu cred ca primarul nostru ar trebui sa gandeasca inainte sa vorbeasca. Daca pui pretul la bilete de 20 lei la tribuna si, implicit, 10 lei la peluza nu vom avea bani sa facem niciun soi de performanta. Eu zic ca este mult mai bine sa platesti 40-50-60 lei pentru un meci si sa te astepti sa castigam , decat sa dai 2 lei si sa vezi cum luam bataie !

  2. Puneti bilete cu pret mic poate mai castigati electorat ca numai asta faceti,la fel cum ati dat la pensionari mici si bere la jumatate de pret. Domnule primar,cum crezi ca se tine echipa doar cu vorbe? Tot îi dai cu investiţiile în stadion,dar ce stadionul nu e al vostru al primăriei? De fapt stadionul trebuia să arate aşa mai demult chiar dacă echipa nu era in liga1. Aţi văzut in afară ce stadioane au la ligile inferioare? Când ai să fii dumneata investitor, nu ai decât să pui ce preţuri vrei. Apropos că tot eşti patron de ce nu bagi bani la fotbal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *