Vezi ce vrea să facă Florin Ţurcanu la subsolul Uvertura Mall!

uvertura mallPreşedintele Consiliului Judeţean a convenit cu administratorul mall-ului din Botoşani să folosească spaţiul de la subsolul clădirii, la un preţ modic, pentru desfăşurarea unei activităţi comerciale. Florin Ţurcanu spune că a purtat negocieri cu cu reprezentantul Uvertura Mall pentru a prelua întreg subsolul, pe o suprafaţă de 1300 mp, unde să fie organizată o piaţă pentru producătorii din judeţul Botoşani. Piaţa va fi administrată de societatea Parcuri Industriale, din subordinea CJ.

Sper să finalizăm negocierile cu succes. Vrem să organizăm o piaţă pentru producătorii autentici din Botoşani, exclus comercianţi. Vom asigura tot ce trebuie acolo, sa vina comercianţii. Ei vor plăti un preţ modic pentru chirie, mai mic decât la piaţă. De asemenea, chiria pe care ne-o ia mall-ul trebuie să fie mai mică decât la piaţă„, a spus Ţurcanu.

El spune că la tarabe va fi afişat numele producătorului, precum şi numărul acestuia de telefon, în cazul unei reclamaţii. Piaţa agroalimentară de la mall ar urma să fie deschisă înaintea sărbătorilor de iarnă.

3 thoughts on “Vezi ce vrea să facă Florin Ţurcanu la subsolul Uvertura Mall!

  1. Primaria si CJ aduc un aport substantial la inchirierea spatiilor dintr-un Mall proprietate privata. Piata de produse agricole intr-un Moll, hm, de ce nu. Dar sa credem ca un Moll reprezinta neaparat un magazin de lux. Ma intreb insa, daca pentru asa ceva nu era mai nimerit Centrul Vechi. Daca piata vine in Mall, ce mai ramane la piata? In Mall si Primaria, si Politia, si Piata, si Centru de Informare, si …de toate. Pana la urma vad ca municipalitatea se zbate sa inchirieze spatiile acolo. Daca revin la ideia cu piata, la Mall se vinde de obicei ca la promenada. Adica nu se mai plimba lumea prin parc, ci se plimba la Mall. Sa faci piata inseamna treaba, inseamna sa cari sacose, sa umbli cu carucioarele de cumparaturi peste tot, sa ajungi la masina cu ele etc. etc. Hm, de ce nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *