Presedintele PER Botosani: De la anul avem taxa pe gunoiul depozitat de 50 lei /tona

Daniel Alexandru
Daniel Alexandru

Partidul Ecologist Roman atentioneaza autoritatea locala sa intreprinda masuri pentru ca botosanenii sa nu fie afectati de aceasta noua taxa stabilita de Guvern, respectiv taxa pe gunoiul depozitat. Potrivit presedintelui PER Botosani, incepand din 2014  fiecare tona de deseuri depozitata va fi taxata cu 50 lei, din 2015 taxa va fi 80 lei  iar din 2015  vom plati 120 lei. Fondul de Mediu estimeaza a colectare de aproximativ 70 milioane de euro din aceasta taxa.

La fiecare tona de deseu depozitat administratorul depozitului, deci Urban Serv va plati 50 lei  taxa la fondul de mediu. Daca nu se realizeaza o colectare selectiva reala si valorificare a fractiei colectate selectiv aceasta taxa va trebui platita din buzunarul cetatenilor. Din acest motiv Partidul Ecologist Roman organizatia Botosani trage un semnal de alarma pentru municipalitate pentru  gasirea de solutii pentru colectarea selectiva si valorificarea acestei fractii pentru a nu ingreuna viata botosanenilor prin majorarea taxei de salubritate”,  Daniel Alexandru presedinte Partidul Ecologist Roman organizatia Judeteana Botosani

 

One thought on “Presedintele PER Botosani: De la anul avem taxa pe gunoiul depozitat de 50 lei /tona

  1. Bine ca avem sef si responsabil cu gunoiul,adevarul este ca prea …”curati” par afi aacesti piriti ecolologisti! Ciinii si taxele ne maninca pe toti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *