Vezi ce vedete ajung la Targul Agro-Zoo de la Popauti!

targ agro zoo 1Botosanenii vor avea parte de doua zile de spectacole la cea de-a patra editie a Targului Agro-Zoo de la Popauti. Sambata, 21 septembrie, vor urca pe scena Ansamblul „Stejarelul” din Cotusca, Ansamblul „Dorulet” din Durnesti, Ansamblul „Hudisteanca” din Hudesti, Ansamblul „Grausorul” din Hanesti, Ansamblul „Comorile Luncii” din Lunca, Ansamblul „Siretelul” din Vf. Campului, Ansamblul „Doina Costestilor” din Rachiti, Ansamblul „Cordareanca” din Cordareni. In aceeasi zi va evolua si Orchestra „Rapsozii Botosanilor”, cu solistii Sofia Vicoveanca, Laura Stefanescu, Constantin Petrescu, Dan Dobos, Elena Mandrescu, Cornelia Ciobanu si Petronela Rusu.

Duminica, 22 septembrie, vor canta: Formatia Nemuritorii, Sandel si Aurora Mihai, Nicolae Botgros si Orchestra „Lautarii” din Chisinau, Ion Paladi, Lidia Bejenariu, Margareta Clipa, Laura Olteanu, Delia Matache si parintele Cristian Pomohaci.

Programul cuprinde si o tombola cu premii surpriza, iar duminica, 22 septembrie, va fi transmis in direct pe un ecran gigant meciul Steaua-FC Botosani.

Manifestarea este organizata cu bani din bugetul judetului, pentru artisti costurile ridicandu-se la peste un miliard lei vechi.

3 thoughts on “Vezi ce vedete ajung la Targul Agro-Zoo de la Popauti!

  1. Cu peste un miliard de lei se putea asigura hrana tuturor copiilor institutionalizati pe trim.IV a.c. Presa a relatat ca Directia pentru Protectia Copilului nu mai are fonduri pentru trim.IV.In schimb, o asemenea suma se cheltuieste din bugetul judetului pentru un nou CHIOLHAN penelist, evident cu reale elemente de campanie electorala.
    O asemenea decizie este specifica Evului Mediu. Oare ce fel de consilieri judeteni am ales noi?

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    vine si mozzarela la deschidere pe scena langa Turcanu? hai lasati- o ca tare i mai place sa se gabe in seama. promite ca si schimba si rochita……

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    primariile nu au bani sa plateasca asistentii personali si persoanele cu handicap, nu au banii pentru salariile angajatilor din administratie. pai de unde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *