Vezi ce decizie au luat reprezentanţii Penitenciarului Botoşani în cazul lui Constantin Conţac!

Constantin Conţac
Constantin Conţac

Comisia de eliberări condiţionate din cadrul Penintenciarului Botoşani, care se întruneşte săptămânal, a adat aviz favorabil eliberării condiţionate a lui Constantin Conţac. Hotărârea comisiei va fi trimisă în cursul zilei de joi Judecătoriei Botoşani, iar cel mai probabil, judecătorii vor lua o decizie în dosar în cursul zilei de veneri. În cazul în care şi decizia instanţei va fi una de eliberare, Constantin Conţac ar putea fi pus în libertate la începutul săptămânii viitoare.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean a fost condamnat anul trecut la trei ani de închisoare pentru infracţiuni de corupţie. Legislaţia în domeniu permite eliberarea condiţionată după executarea a unei treimi din pedeapsă, a deţinuţilor cu vârsta peste 65 de ani, Constantin Conţac împlinind anul acesta 68 de ani.

În acelaşi dosar a fost condamnat şi fiul său, Liviu Conţac de 44 de ani, la aceeaşi pedeapsă, însă legislaţia permite în cazul său, eliberarea după executarea a două treimi din pedeapsă, ceea ce însemnă încă un an după gratii.

 

2 thoughts on “Vezi ce decizie au luat reprezentanţii Penitenciarului Botoşani în cazul lui Constantin Conţac!

  1. ELIBERARE!!!!!!!!!Dl.Contac a are coloana vertebrala si a fost incomod pentru unele persoane ca parate PSDiste,au functii,au afaceri,de ce nu se sesizeaza acum DNAul,Parchetul…?????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *