Un prim comisar a dat în judecată instituția pe care a condus-o, după ce a fost dat afară

Fostul prim comisar de la Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu a chemat în instanţă instituţia după ce a fost eliberat din funcţie în toamna anului trecut. Rodica Zelică solicită în acţiunea deschisă pe rolul Tribunalului Botoşani anularea deciziei de eliberare din funcţie şi plata salariilor de la data disponibilizării până la data încadrării la o altă instituţie, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. Ea a fost înlocuită de la conducerea CJGM în luna noiembrie anului trecut, locul ei fiind preluat de Răzvan Rotaru, iar din luna martie activează ca şi consilier superior în cadrul DSVSA.

„Solicit anularea actului administrativ al instituţiei şi plata salariilor până la încadrarea pe noul post”, a afirmat Rodica Zelincă. Postul de prim comisar al CJGM este remunerat cu 2200 de lei pe lună.

După eliberarea din funcţie, i s-a promis un post de secretar general al Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *