Locuinţele de tip ANL vor fi puse în vânzare. Vezi la ce preţ!

Portariuc Ovidiu- primar BotosaniUn ordin al Ministrului Dezvoltării Regionale, primit marţi de Primăria Botoşani, stabileşte preţul de vânzare al locuinţelor de tip ANL. Potrivit documentului, un metru pătrat construit se va vinde cu  326 de euro, preţul unitar stabilit la nivel naţional. Legislaţia privind vânzarea locuinţelor de acest tip a fost aprobată în luna iulie, iar sumele obţinute din vânzarea locuinţelor vor fi folosite pentru construirea altor locuinţe tip ANL.

” În perioada următoarea vom inventaria cererile existente. Vânzarea este un lucru bun pentru că ne oferă posibilitatea obţinerii unor resurse financiare pentru noi locuinţe. Din acest preţ unitar urmează a se scădea valoarea amortizată”, a afirmat Ovidiu Portariuc, primarul municipiului Botoşani.

3 thoughts on “Locuinţele de tip ANL vor fi puse în vânzare. Vezi la ce preţ!

  1. == FC DOROHOI BATE INTR UN MECI INFERNAL PE CSMS IASI in CUPA ROMANIEI CU 3 -2 DUPA CE A FOST CONDUSA LA PAUZA CU 2 -1 , ce frumos ….. BRAVOOOOOOOOOOOOOO , BAIETIIIIIIIIIIIII , LA FETEEEEEEEEE 🙂 ASA IIIIIIIIIIIIIIII !!!! ========== EU AM SCRIS PE FACEBOOK DE MULT SI ASA E FOST …..

  2. Era si normal sa se recurga la aceasta solutie .
    Prin acordarea unei locuinte cu o chirie destul de acceptabila pentru oricine cu un venit mic, pentru cativa ani da posibilitatea sa gasesti resurse,sa pui bani deoparte si apoi sa-ti acumperi o locuinta(asta sau alta , depinde)
    O parte a chiriasilor ANL au facut altceva cu banii pe care i-au castigat ( masini ,excursii, cheltuieli pe bautura si tigari zilnic),sau au plecat si au lasat pe altii in locul lor ,binenteles contracost.
    Nu pot sa fiu deacord nici cu cei care in locuinte detin caini si alte animale de companie,sau mai rau au adus modificari locuintelor dupa bunul plac.
    Primaria ca si proprietar, pana la vinderea acestora ar trebui sa faca controale in locuinte(nu e nici o problema acestea sunt inchiriate).Nu poti face ce te trece capul cu bunul altuia.
    Apoi , mai sunt si alti oameni care asteapta aceasta sansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *