Urban Serv va apela la sprijinul unor firme pentru activitatea de deszăpezire din iarna aceasta

Societatea Urban Serv va apela iarna aceasta la utilaje suplimentare de deszăpezire, care să intervină în cartiere, dar şi în zonele afectate de viscol. Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, a declarat că societatea va demara o acţiune de precontractare, cu una sau doudeszapezire facuta de aquaterm botosaniă firme, a unor utilaje specializate care să intervină în caz de urgenţă. Pentru iarna aceasta, societatea va mai achiziţiona un utilaj de deszăpezire a trotuarelor.

95% dintre utilajele de deszăpezire vor fi cele de anul trecut. Zonele de intervenţie vor suferi modificări. Am semnat o solicitare a Comisiei de măsurare şi identificare a străzilor care nu fac parte din careul de salubrizare pe perioada uscată. Termenul de inventariere a acestor străzi, şi mă refer la străzile laterale din zonele adiacente muncipiului Botoşani, unde s-au construit vile, este sfârşitul săptămânii„, a spus Simion Drelciuc.

Utilajele suplimentare ar urma să acţioneze în zona Tulbureni, în cartierele ANL, în zona Vâlcelei, dar şi în zona Lebăda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *