Cătălin Flutur în contre cu şefii municipalităţii în privinţa auditului societăţii Locativa

catalin fluturReprezentanţii municipalităţii acuză că directorul Locativa SA refuză să pună la dispoziţia auditorilor externi documentele societăţii. Consiliul local a desemnat societatea Pricewaterhouse Coopers Srl Bucureşti să efectueze o analiză diagnostic din perspectivă economică şi organizaţională a două societăţi din subordine, Locativa şi Urban Serv.

Doi angajaţii societăţii de audit s-au prezentat la Locativa şi au solicitat documente, însă au plecat fără ele.Cătălin Flutur, directorul societăţii susţine că cei doi s-au prezentat pe data de 28 august, fără a avea vreo împuternicire din partea Consiliului Local.” În următoarea zi s-a pus în discuţie în cadrul CL serviciile de audit, iar decizia a fost să punem la dispoziţie unei firme documentele, fără a specifica şi firma în cauză. Eu am un contract cu clauze de confidenţialitate şi nu pot da acte la oricine”, a afirmat Cătălin Flutur.

Directorul societăţii a mai adăugat că primăria a anunţat abia luni că a atribuit contractul societăţii PWC Audit SRL, iar în cursul zilei de marţi a convocat Consiliul de Administraţie pentru a discuta problema documentelor la dispoziţia societăţii de audit.

 

 

One thought on “Cătălin Flutur în contre cu şefii municipalităţii în privinţa auditului societăţii Locativa

  1. Trebuie facut audit, ca la primarie a rupt in doua cu Gheorghita , terbuie sa plece de tot din viata politica. Verificarile sa se faca corect si sa fie in folosul cetatenilor. Asa ca ii dorim d lui Flutr sa plece sa se pensioneze, sa lase pe cei tineri sa si faca treaba ,ca el in primul mandat n a facut nimic, iar in ultimii 2-3 ani a pavelat stazile de 2 ori, iar lumea sper sa nu uite….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *