Congolezul Romero Mouadi va semna cu FC Botoşani

cantonament fc botosani2Cristian Popovici, antrenorul principal al FC Botoşani şi-a dat acceptul pentru transferul lui Romero Mouadi, acesta urmând a deveni astfel primul jucător străin al echipei în Liga I, potrivit site-ului oficial al clubului.

În vârstă de 20 de ani, internaţionalul de tineret din Congo care are şi cetăţenie germană, l-a impresionat prin calităţile sale pe tehnicianul botoşănean în stagiu de pregătire pe care gruparea locală l-a efectuat recent la Câmpulung Moldovenesc.

Este un jucător de mare perspectivă, de viitor. Nu cred că o să mă pot baza pe el în acest tur de campionat, însă eu cred că Botoşaniul poate să câştige un fotbalist bun pe următorii cinci ani, mai ales că şi costurile cu acest jucător nu sunt foarte mari. Sunt convins că la un moment dat va fi un câştig pentru echipă deoarece are calităţi bune. Are viteză, are o tehnică bună, are talie şi este şi stângaci, iar astfel de jucători sunt mai rar de găsit. Să vedem cât de repede se va putea adapta şi integra”, a declarat Cristian Popovici, antrenorul principal al FC Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *