Patru grădiniţe noi construite prin Banca Mondială

gradinita noua prin Banca MondialaJudetul Botosani beneficiaza in anul 2013 de fonduri pentru construirea a 4 gradinite cu finantare asigurata de Banca Mondiala prin Ministerul Educatiei Nationale. Fiecare dintre aceste gradinite va gazdui cate 2 grupe pentru copii din fiecare localitate.
Astfel, o data cu inceperea noului an de invatamant, prescolarii din Albesti si Dangeni vor invata in cele doua noi gradinite a caror constructie se apropie de finalizare si in care vor beneficia de un spatiu civilizat si modern.
Luni, 9 septembrie, incep lucrarile la gradinitele din Candesti si Hudesti, alocarile financiare fiind facute in luna august 2013. Terminarea lucrarilor este preconizata pentru luna februarie 2014 dar se vor face toate eforturile pentru finalizarea constructiilor pana la data de 25 decembrie 2013.
Finalizarea si construirea acestor gradinite sunt rezultatele eforturilor parlamentarilor PSD de Botosani care sunt interesati ca structura scolara sa fie una de buna calitate.
Cele 4 gradinite pentru care s-a obtinut finantare reprezinta un pas inainte catre o infrastructura sanatoasa in sistemul de invatamant botosanean. Banii vor veni direct prin Banca Mondiala si Ministerul Educatiei Nationale, asa ca exista garantia ca nu vor fi intarzieri la plati. Primariile se vor ocupa doar de partea de utilitati a fiecarei gradinite”, a declarat senatorul PSD Doina Federovici.
 
In paralel se fac demersuri pentru alocarea sumelor necesare pentru scolile construite cu finantare prin Banca Mondiala.

3 thoughts on “Patru grădiniţe noi construite prin Banca Mondială

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    S-au mai facut scoli cu banii BM si acum stau acum goale . Cred ca nu avem oameni pregatiti pentru a investi util banii . Toate proiectele esueaza lamentabil nu sunt necesate sau sunt prost executate. La ce suntem buni ? La a face studii de fezabilitate , dosare , schite etc. Deabea astept realizarea proiectului Cornisa . Pun ramasag ca va fi exact ca „marile realizari postdecembriste” adica ratat.

  2. Finalizarea si construirea acestor gradinite sunt rezultatele eforturilor parlamentarilor PSD de Botosani care sunt interesati ca structura scolara sa fie una de buna calitate!!!!!
    Buni suntei in a va aroga meritele altora.
    Vreti sa stiti cand au fost organizate licitatiile pentru aceste gradinite? Am participat la ele.
    IN ANUL DE GRATIE 2011!!!!!
    Nu va e rusine sa va faliti, stimata doamna, cu meritele altora?

  3. Asta ma gindeam si eu..cand a adus asta bani,cand a miscat un deget in acest sens, ca are cu totul alte preocupari. Mereu cauta sa se pozeze cu realizarile celor din guvernarea anterioara. NESIMTITA, mereu isi aroga toate realizarile altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *