O botoşăneancă ucisă şi abandonată, dezbrăcată, pe un câmp din Italia

Lavinia Simona Ailoaiei
Lavinia Simona Ailoaiei. Foto: Facebook

Caz cutremurător în Italia. O tânără de 18 ani din Botoșani a murit după ce a fost strangulată în urma unui joc erotic. Corpul fetei a fost găsit după trei zile, fără haine, înfășurat în jurul gâtului cu două benzi de izolație, de un fermier din mediul rural la marginea localității Lodi.

Agresorul, un contabil italian, a mărturisit că s-a întâlnit cu Lavinia Simona Ailoaiei prin intermediul unui site de întâlniri,unde fata își spunea Dora, iar în timpul unui joc erotic între cei doi, italianul de 41 de ani, Andrea Pizzocolo, a strangulat-o. Andrea Pizzocolo este căsătorit și are o fetiță de cinci ani. Acesta era cunoscut ca fiind o persoană care consuma droguri. El a mărturisit că a întreținut raporturi sexuale cu tânăra chiar și când aceasta era deja moartă.

criminalul Laviniei Simona Ailoaie
criminalul Laviniei Simona Ailoaiei. Foto: Ansa

Potrivit declarației din La Reppublica a procurorului Vincent Russo, bărbatul italian a recunoscut că a ucis-o pe fată și că a întreținut relații sexuale cu cadavrul, lasându-i victimei urme indecente. În urma reconstituirii făcute de procurori, s-a dovedit că cei doi s-au cunoscut pe internet, iar în casa criminalului au fost găsite mai multe bucăți de cleme de cablu, la fel cu cele cu care a fost strangulată victima.

imona Ailoaiei moarta in italiaÎn noaptea de vineri spre sâmbătă, tânăra s-a întâlnit cu italianul într-un motel în Arsizio (Varese). Aici, după cum a mărturisit criminalul, aceștia au întreținut relații sexuale folosind clemele de cablu, în urma cărora fata a început să respire din ce în ce mai greu.

Italianul și-a dat seama că clemele de cablu erau prea strânse în jurul gâtului și a încercat să le desprindă, însă nu a mai reușit. Oamenii legii nu au crezut această justificare, motiv pentru care l-au acuzat de omor cu premeditare. Bărbatul susține că s-a pierdut cu firea, a dus-o pe fată într-un alt motel din Lodi, unde a întreținut din nou raporturi sexuale cu ea deși ea era deja moartă. El i-a acoperit fața cu un prosop alb și i-a abandonat corpul pe un câmp, nu departe de motelul în care s-a culcat cu ea.

Locul în care a fost gasită moartă Lavinia Simona Ailoaiei
Locul în care a fost gasită moartă Lavinia Simona Ailoaiei. FOTO Ansa

De altfel, procurorii l-au identificat după amprentele pe care le-a lăsat pe prosop. Ei au căutat motelul în care sunt folosite astfel de prosoape și astfel au identificat locul în care s-a petrecut nenorocirea. Urmează să se facă necropsia, luni, pentru a se stabili cu exactitate ora morții. Criminalul a fost interogat aproximativ patru ore la secția de poliție din Lodi. În urma probelor, magistrații vor stabili dacă bărbatul va rămâne în arest.

9 thoughts on “O botoşăneancă ucisă şi abandonată, dezbrăcată, pe un câmp din Italia

  1. Nu este adevarat, femeile noastre muncesc pe branci in Italia, sa aduca bani la copilasi, sa intretina familia, sa aiba cu ce trai !!! (am glumit) . Ce dracu, daca vor sa moara strangulate si regulate, trebuie sa plece in Italia ? Aviz amatoarelor !

  2. boris tie 18 ce iti spune?? repede cei ca tine incep sa comenteze fara sa stie ce sa intamplat cu adevarat…fata daca are 18 ani nu inseamna ca lucreaza ca prostituata in italia…mai sunt romance pe acolo care sunt cu familie(parinti/bunici) si vor ca toti tineri sa se distreze….dar nu in loc sa fii baiat destept si sa comentezi putin mai discret trebuie sa fii un magar si sa spui ca romancele noastre sunt….daca nu cunosti situatia…nu o cunosti pe ea personal mai bine abtinete de la astfel de comentari.

  3. sa dus dupa pu.. italineasca,aia platesc mai bine si nu o cunostea nici dracu.cum poti fai jigodio ce esti si tu ,sa spui ca nu se prostitua?
    „ca daca ai fi cunoscut-o mai bine…….”
    daca as fi cunoscut-o mai bine,inseamna sa fi fost eu un curvar,asa….sunteti doar voi doua,tu care comentezi si proasta aia ce-a murit.”nu era prostituata”-de asta isi dadea pseudonime,ca sa nu fie cumva recunoscuta de rude.haimanalelor.
    ce a cautat,aia a gasit.una e sa mori de munca,alta e sa mori de dor de pu..

  4. I’m Daniele Italian man from Roma. I’m very sad!!! I want inform you that italin man are so bad and violence!! I know many Romanian girl and all are great working and very beautiful persons.
    Excuse us for Lavinia.
    Ciao

  5. La 18 ani iti vezi de treaba ta ,inveti,muncesti.Nu au parintii de ce plange cand si-au lasat copilul sa se prostuieze .Practic cu exemple de genul asta ne facem de rusine in lume .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *