Arestat preventiv după ce a golit mai multe curţi de păsări

tinar cu catuse pe mainiÎn noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 02.25, poliţiştii dorohoieni l-au surprins în flagrant, pe strada Colonel Vasiliu din municipiul Dorohoi, pe Valerica C de 37 ani, din satul Podeni, comuna Corlăteni, asupra căruia au fost găsite nouă păsări de curte, sustrase în aceeaşi noapte de la locuinţa părţii vătămate O. M., din municipiul Dorohoi.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul este principalul  suspect de comiterea altor patru furturi de păsări, în perioada 26.08 – 03.09.2013, precum şi a cinci furturi, comise în perioada decembrie 2012 – august 2013, pe raza comunei Corlăteni, valoarea totala a prejudiciului cauzat părţilor vătămate fiind de aproximativ 11.000 lei.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, bărbatul fiind reţinut pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani.

Ulterior, la data de 7 septembrie,  Judecătoria Dorohoi a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *