Patronul care a avut sute de angajaţi şi care a devenit, între timp, agent de vânzări

MihailaDaniel Mihăilă a deţinut societatea cu cele mai mari afaceri din judeţ în 2008, însă în prezent el a devenit angajatul altei societăţi. Fostul patron şi-a văzut ruinată averea după falimentul tuturor firmelor pe care le-a deţinut, Danilux, Fidelio, Euro Business, Andy Import Export, societăţi ce au acumulat datorii de zeci de milioane de lei. Daniel Mihăilă a fost nevoit să o ia de la zero, angajându-se în prezent la o firmă din domeniul vânzărilor din Rădăuţi, judeţul Suceava.

Una dintre societăţile pe care le-a administrat, Danilux SRL, a avut în 2008 afaceri de 165,9 milioane de lei fiind pe primul loc după acest criteriu şi 650 de angajaţi. Societatea a deţinut lanţul de supermarketuri Fidelio şi a intrat în faliment în 2011 după ce a acumulat datorii de 98,5 milioane de lei. După faliment lichidatorul a încercat valorificarea bunurilor, însă fără prea mare succes. S-a reuşit doar valorificarea unei ferme în Vereşti şi mai sunt scoase la vânzare bunuri în valoare de peste trei milioane de lei.

După începerea declinului societăţii, în 2009, supermarketurile au fost transferate pe societatea Fidelio. A doua societate nu a putut rezista nici ea presiunii creditorilor, iar Mihăilă a înstrăinat afacerea unui sucevean, Costel Chelaru, patronul Adicost în 2009. Un an mai târziu, supermarketurile au fost închise după ce societatea ce le administra a acumulat datorii de 30 de milioane de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *