Probe spectaculoase la concursul naţional al pompierilor. Vezi cum s-au descurcat pompierii botoşăneni!

concurs pompieriPe stadionul din oraşul Comăneşti s-a desfăşurat, joi, cea de-a doua etapă a Concursului Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă.

Concurenţii celor 12 echipe aliniate la start şi-au demonstrat abilităţile pe parcursul a două probe, respectiv „Pista cu obstacole pe 100 de metri” şi „Ştafeta 4X100 de metri”.  

Potrivit Adevărul de Bacău, după ce în prima zi a competiţiei concurenţii s-au întrecut la proba „Scara de fereastră”, în cea de-a doua zi loturile participante au încercat să îşi consolideze poziţia sau să câştige locuri în clasament.  

Proba „Pista cu obstacole pe 100 de metri” a fost câştigată de echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău, timpul total realizat fiind 111,01 de secunde. Pe locul secund al podiumului s-a clasat echipa ISU Iaşi, cu un timp total de 112,41 secunde, iar poziţia a treia a fost ocupată de  echipa ISU Călăraşi, cu un timp total de 112,46 secunde. 

Clasametul individual la această probă:
Clasametul individual la această probă:

  • locul I – plt. Lăzărescu Costel din cadrul ISUM Bucureşti – 17,80 secunde;
  • locul II – plt. Herţanu Vlad din cadrul ISU Iaşi – 17,83 secunde;
  • locul III – plt. maj. Sobariu Dorin din cadrul ISU Călăraşi – 18,03 secunde.

A urmat proba de „Ştafetă 4X100 de metri”, ce constă în parcurgerea unui traseu cu obstacole şi stingerea unui incendiu. La sfârşitul acesteia, podiumul se prezenta astfel:

– locul I – ISUJ Botoşani – 63,94 secunde;

– locul II – ISUJ Iaşi – 64,03 secunde;

– locul III – ISUJ Timiş – 64,08 secunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *